Sanibroyeur Ontstoppen

$

Deskundigheid

$

Snel en Betrouwbaar

$

Transparante Prijzen

Is uw Saniboyeur verstopt? Wij lossen het op.

Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt wanneer uw Sanibroyeur verstopt raakt, aangezien dit een zeer onprettige situatie is. We staan altijd voor u klaar om snel en professioneel met de verstopping in de Sanibroyeur af te rekenen. Ons team maakt gebruik van geavanceerde apparatuur om de verstopping in de Sanibroyeur-afvoer snel te lokaliseren en een passende oplossing te vinden.

In het geval van een verstopte Sanibroyeur raden we ten zeerste af om zelf pogingen te ondernemen om deze te ontstoppen, in tegenstelling tot een standaard toilet. Het binnenste van de Sanibroyeur bevat een vermaler en scherpe onderdelen, wat het risico op verwondingen met zich meebrengt, zelfs als de Sanibroyeur niet is aangesloten op stroom.

Kosten Sanibroyeur Ontstoppen

We begrijpen dat u geen onverwachte kosten wilt hebben. Daarom hanteren we een vast starttarief van € 150,- exclusief BTW en voorrijkosten. Dit starttarief omvat een halfuur arbeidsloon en het gebruik van benodigd materiaal. Als we de wc moeten demonteren, wordt er een extra bedrag van € 75,- exclusief BTW in rekening gebracht. In de meeste gevallen, namelijk 85%, valt uw probleem onder dit tarief. Als uw probleem echter complexer is, rekenen we een toeslag van € 20,- exclusief BTW per vervolgkwartier.

Houd er rekening mee dat bovengenoemde bedragen exclusief eventuele avond-, weekend- en feestdagtoeslagen zijn. Betaling dient direct aan onze servicemonteur te worden voldaan.

TOESLAGEN AVOND, WEEKEND EN FEESTDAGEN

Bij afspraken met een starttijd tussen 17:00 uur en 22:00 uur rekenen wij een avondtoeslag van 50% op onze tarieven. Tussen 07:00 uur en 17:00 uur in het weekend geldt ook een toeslag van 50%. Voor werkzaamheden tussen 17:00 uur en 07:00 uur en op nationale feestdagen wordt een toeslag van 100% berekend.

Heeft u nog vragen over verstoppingen in uw keukenafvoer? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0639396622 of per Email

 

Verstoppingen

sosloodgieter.nl

Uw Loodgieter in Amsterdam:

Snel Betrouwbaar Betaalbaar

Bel Ons

0639396622

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 60 recensies
Wij zijn super blij met Nabil. Onze gootsteen in de kantine was snel en professioneel ontstopt.
Total Fire Safety Brandbeveiliging
Total Fire Safety Brandbeveiliging
2023-10-06
Het werd wat later dan gepland, maar daar werd ik netjes en lang genoeg van tevoren over gebeld. Supervriendelijke en kundige monteur langsgekregen. Oorzaak van het slecht doorlopend toilet was heel snel gevonden en opgelost. Mocht ik nog eens iets met riolering krijgen, dan schakel ik sosloodgieter opnieuw in.
Youss X
Youss X
2023-10-05
Sosloodgieter (nabil) is echt top. Waar andere bedrijven geen tijd hebben of exorbitante kosten rekenen, maakt hij tijd en schiet hij echt te hulp. Toen ik op een zaterdag om 17 uur belde dat mijn woonkamer onder water stond, kwam nabil direct terwijl zijn werkdag er al op zat. Nabil is heel professioneel, communicatief en doet goed werk. Hij is heel prettig en ik kan Sos loodgieter echt aan iedereen aanraden! En dat voor een eerlijke prijs.
Sandra Hueber
Sandra Hueber
2023-09-25
We hebben contact gehad met SOSLoodgieter inzake een verstopte wc. Na eerste telefonisch contact is de eigenaar ( Nabil) zelf langs gekomen en heeft het probleem opgelost. De dag erna spoelde wc nog steeds niet goed door. Gelijk contact gehad met SOSLoodgieter bedrijf voor de tweede bezoek en bleek toch dat er nog iets vast zat. Dit waren zulke goede contacten dat ze gelijk de dag erna langs kwamen en alles op alles zetten om het probleem kosteloos op te lossen. Wij blij en kunnen weer normaal naar de wc. Wat was dit bedrijf fijn om mee samen te werken en zonder enige probleem zijn ze 2 x langs geweest om de klant hierin te ondersteunen! @ SOSLOODGIETER dank voor jullie snelle hulp en fijn dat jullie op de tweede keer zo adequaat op hebben gereageerd en ons als klant hierin goed hebben geholpen ! Dus heb je loodgieter uitdagingen dan raad ik SOSLoodgieter aan als een goede partner hierin! Dank mannen.
Amir Abdul
Amir Abdul
2023-09-20
Zeer vriendelijke en professionele monteur nabil. Afvoer keuken verstopping opgelost, met een duidelijk uitleg over preventieve maatregelen. Top service!
Chakib Meklach
Chakib Meklach
2023-09-12
Ik ben blij om een positieve review te schrijven voor Nabil, die onlangs onze verstopping heeft gerepareerd. Vanaf het allereerste telefoongesprek merkten we dat Nabil uiterst kundig was. Hij stelde doordachte vragen en gaf al direct mogelijke oorzaken en oplossingen aan, nog voordat hij bij ons was. Toen Nabil eenmaal ter plaatse was, was ik onder de indruk dat zijn initiële diagnose precies klopte met wat hij ter plekke vaststelde. Dit bewijst zijn expertise en bekwaamheid op het gebied van loodgieterswerk. Hij werkte snel en efficiënt om onze verstopping te verhelpen, en de kwaliteit van het werk was uitstekend. Bovendien was hij zeer professioneel en vriendelijk gedurende het hele proces, wat de hele ervaring nog aangenamer maakte. We zijn ontzettend dankbaar voor het uitstekende werk dat Nabil heeft geleverd en zouden hem zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die loodgietershulp nodig heeft. Bedankt, Nabil, voor het snel en effectief oplossen van ons probleem!
Annika Kuyper
Annika Kuyper
2023-09-11
Hun service is erg slecht en alle recensies op hun link zijn nep.
Jake Bryan
Jake Bryan
2023-09-11
Nabil liet tijdig weten wanneer hij er zou zijn, hij is super vriendelijk, de verstopping was snel opgelost, heel netjes alles achtergelaten en hij gaf me tips om het in de toekomst te voorkomen. En hij heeft ook nog tips gegeven over verbetering van wat andere dingetjes in de keuken en badkamer. Zeer fijn en betrouwbaar!
Jollie Brils
Jollie Brils
2023-08-26
Zeer professioneel en goede vakmanschap.
Vasilka Diderich
Vasilka Diderich
2023-05-04
Goed advies gekregen van Nabil voor aanschaf Quooker en snelle uitvoervan de klus. Tevreden!
Inge Otten
Inge Otten
2023-03-13

WIJ ZIJN ONDER ANDERE ACTIEF IN DE volgende locaties.

$

amsterdam west

$

amsterdam oost

$

halfweg

$

amsterdam zuid

$

amsterdam centrum

$

zaandam

$

ouderkerk aan de amstel

$

diemen

$

amsterdam nieuw west

$

haarlem

$

hoofdorp

$

aalsmeer

$

amsterdam ijburg

$

amstelveen

$

duivendrecht

$

badhoevedorp

$

amsterdam noord

$

Abcoude

$

muiden

$

weesp