Ontstoppingsdienst Amsterdam

Fakkundig ontstoppen is onze specialiteit!

Wij helpen u met de volgende rioolproblemen

Tarieven v.a. €  110

Keuken Ontstoppen

01

$

Riool Ontstoppen

02

$

Douche Ontstoppen

03

$

Neem direct contact op

0639396622

Sanibroyeur Ontstoppen

04

$

Wastafel Ontstoppen

05

$

Wc Ontstoppen

06

$

Onze diensten

Riool of Afvoer Ontstoppen

Is uw riool verstopt? Dan kunt u te maken krijgen met vervelende problemen zoals slechte waterafvoer, onaangename geurtjes en soms zelfs het onvermogen om het toilet of de afvoer te gebruiken. U wilt dit natuurlijk snel oplossen. Dat is waar sosloodgieter.nl in beeld komt. We zijn 24/7 bereikbaar en zullen binnen enkele uren bij u ter plaatse zijn. Na uw melding sturen we direct een vakman naar uw adres. Bovendien hanteren we vaste prijzen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Reparatie aan riolering

Bij ons schakelt u niet alleen in voor riool- of afvoerontstoppingen, maar ook voor andere rioolreparaties. Hoewel riool- en afvoerbuizen meestal tegen een stootje kunnen, is soms een reparatie aan het riool nodig, vooral als het riool lange tijd niet is onderhouden. sosloodgieter.nl beschikt over medewerkers met jarenlange ervaring en de nodige gereedschappen voor rioolherstel. Wilt u rioolreparaties voorkomen? Overweeg dan om uw riolering preventief te laten reinigen

Riool Camera Inspectie 

Heeft u te maken met regelmatig terugkerende verstoppingen of blijkt uw verstopping moeilijk op te lossen? Dit kan natuurlijk erg vervelend zijn, want u wilt dit probleem snel verhelpen. Bij sosloodgieter.nl voeren we een grondige inspectie van uw afvoerleidingen uit met behulp van camera-inspectie. Op deze manier kunnen we de verstopping lokaliseren en de onderliggende oorzaak achterhalen. Zodra we de oorzaak hebben gevonden, gaan we aan de slag om de verstopping te verwijderen.