Afvoer verstopt in Amsterdam?

Afvoer, Douche, Gootsteen, Riool, Wasbak, Wc.

Maak nu een afspraak

Een betrouwbare ontstopper in Amsterdam

Je weet nooit wanneer je een ontstopping bedrijf in Amsterdam nodig kunt hebben. Maar als je een ontstopper in Amsterdam nodig hebt, is er vaak sprake van een spoedgeval. Als je afvoer verstopt zit, als je leidingen aan vervanging toe zijn, als je last hebt van aanhoudende stankoverlast uit je riool of als de WC of je douche verstopt lijkt te zitten en je kunt het zelf niet verhelpen, dan kan er meer aan de hand zijn. Dit kan een situatie zijn waarbij je behoefte hebt aan expertise van echte vakman die bovendien over de beste en nieuwste apparatuur beschikken. Dan wilt u natuurlijk dat het ontstoppen van uw afvoer zo snel mogelijk gebeurt. Ten eerste, omdat u veel ongemak heeft van een afvoer die u niet kunt gebruiken. Ten tweede, omdat het ontstoppen van de afvoer verstopping geld kost. Wilt u dat dit snel en dus betaalbaar gebeurt, zonder in te boeten op kwaliteit? Dan zoekt u een deskundige en ervaren specialist in Amsterdam met een lange staat van dienst in het ontstoppen van sanitair in Amsterdam en omstreken. SOS Loodgieter is het  ontstoppingsbedrijf in Amsterdam & omgeving.  Wij staan 24/7 voor u paraat. En als u graag uw oordeel velt op basis van resultaten, dan is het goed om te weten dat we in 80% van de gevallen binnen een uur onze klus hebben geklaard.

 

Kosten riool ontstoppen

We hanteren een starttarief van € 110,-  Dit tarief geldt voor het eerste uur en inzet van materieel exclusief voorijkosten. In 8o % van de gevallen zijn wij instaat de verstopping voor dit tarief te verhelpen. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er € 15,- per kwartier bij. Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Prijzen gelden voor particulieren en betaling dient bij voorkeur contant  of per PIN te worden voldaan.

Toeslagen avond, weekend en feestdagen

Bij afspraken met een blok starttijd tussen 17:00 uur en 22:00 uur berekenen wij een avondtoeslag van 50% over onze tarieven. In het weekend hanteren we tussen 07:00 en 22:00 uur eveneens een toeslag van 50%. Bij werkzaamheden tussen 22:00 uur en 07:00 uur en/of op nationale feestdagen berekenen wij een toeslag van 100%.

 

SOS Loodgieter

ontstoppingS DIENSTEN

Afvoer verstopt

Vanaf €110 per uur 

Gootsteen verstopt

Vanaf €110 per uur 

Dakgoot verstopt

Vanaf €110 per uur

riool verstopt

Vanaf €150 per uur

Doucheputje verstopt

Vanaf €110 per uur 

WC verstopt

Vanaf €150 per uur 

SOS Loodgieter

PLAN EEN AFSPRAAK